Hoe gebruik je een pickgun?

Een lock pick gun is een gereedschap vaak in de vorm van een pistool. Er zijn twee versies beschikbaar van de pickgun. Een electrische pickgun en de handmatige pickgun. Het verschil hierbij ligt om het gebruik van stroom of van kracht die de gebruiker dient te geven. Beide maken gebruik van trillingen of stoot bewegingen om het slot te openen.

Pickguns zijn overigens alleen te gebruiken bij cilindersloten of plaatjescilindersloten.

Soms werkt een pickgun zo goed dat sloten binnen secondes te openen zijn. Veel lockpickers zijn daarom ook niet veel bezig met het gebruik van lockpick guns omdat er niet zo veel aan zou zijn.

Wanneer je online een beetje rond gaat zoeken zullen je al snel zien dat er net als verschillende lockpick setjes er ook veel verschillende soorten pickguns beschikbaar zijn. Er zijn namelijk verschillende leveranciers deze leveren ook verschillende kwaliteit, ze zijn namelijk niet allemaal hetzelfde. Vooral de pickguns van Chinese leveranciers zijn kwalitatief redelijk slecht en bijna onbruikbaar.

Pickguns van de merken als sparrows, southord of brockhage zijn de betere pickguns. Ze zijn misschien iets duurder maar ze werken veel beter en vaak geven ze ook een levenslange garantie mee.

Hoe werkt een pickgun?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *