Hulp bij al jouw slotproblemen

Wanneer je de deur achter je dichttrekt, je hoort de deur in het slot vallen en je sleutel ligt nog binnen, weet je niet hoe snel je de slotenmaker moet bellen. Maar een slotenmaker helpt je niet alleen als je jezelf hebt buiten gesloten, maar hij vervangt ook kapotte sloten of plaatst een nieuw slot als jij je sleutels kwijt bent. Tot slot kan een slotenmaker je ook adviseren over inbraakpreventie.

 

Altijd en overal bereikbaar

De meeste slotenmakers werken regionaal. Als je bijvoorbeeld woont in Utrecht dan ga je op zoek naar een slotenmaker in Utrecht. Sommige slotenmakers hebben hun werkgebied uitgebreid of werken nauw samen met andere slotenmakers in omliggende gebieden om zo hun werkgebied te vergroten. Daarom hoef je nooit lang voor een dichte deur te staan.

Slotenmakers zijn vaak 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Je weet immers maar nooit wanneer er hulp nodig is.

 

Diensten van de slotenmaker

Een professionele slotenmaker helpt jou een woning of bedrijfspand binnen, mits je daartoe bevoegd bent uiteraard. Deze vakmannen weten op een snelle en efficiënte wijze deuren voor jou te openen.

Slotenmakers zijn experts op het gebied van hang- en sluitwerk van deuren en ramen. Het hebben van goed hang- en sluitwerk is in deze tijd een absolute must. Door het plaatsen van gecertificeerd hang- en sluitwerk, maak je het inbrekers extra moeilijk en verklein je  de kans op een inbraak aanzienlijk. Je kunt met een gerust hart jouw huis of werk achterlaten.

Slotenmakers werken voornamelijk met cilinders, hangsloten en elektronische beveiliging, allen voorzien van het Politie keurmerk voor sloten. Deze kwalitatieve hang- en sluitwerken kunnen zij zowel op de voordeur als eventuele tussendeuren en de achterdeur plaatsen.

Een slot vervangen is voor de slotenmaker ook geen probleem. Ben je je sleutel kwijtgeraakt? Heeft iemand jouw sleutel in het bezit waarvan je niet wil dat deze persoon jouw huis nog betreedt? Is je slot geforceerd? Er kunnen diverse redenen zijn waarom je je slot zou willen vervangen. Wat de reden ook is, de slotenmaker zal jouw slot snel en doeltreffend verwijderen en een goed en betrouwbaar slot ervoor in de plaats installeren.

 

Advies over inbraakbeveiliging

Tot slot kun je bij een deskundige slotenmaker ook terecht als je advies wilt over de huidige sloten op je deuren en het plaatsen van eventuele nieuwe sloten. De slotenmaker is op de hoogte van alle nieuwe technieken op het gebied van inbraakpreventie. Hij kan jou hierover goed voorlichten en adviseren in het kiezen van de juiste sloten, anti- inbraakstrips en andere diefstalpreventie trucs.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *