Laat oude sloten vervangen

De technieken op het gebied van inbraakpreventie veranderen regelmatig. Inbrekers staan niet stil en vinden helaas altijd wel weer een nieuwe manier om binnen te komen. Om het boevengilde altijd één stap voor te blijven, zorgen slotenmakers ervoor dat ze altijd werken met de nieuwste onderdelen en materialen. Gecertificeerde sloten en hang- en sluitwerk die het Politiekeurmerk dragen behoren tot de mogelijkheden en verminderen het risico op inbraak enorm. Kijk daarom regelmatig kritisch naar de sloten op jouw deuren en ramen en overweeg of deze niet aan vervanging toe zijn. Een slot laten vervangen kun je het beste overlaten aan een deskundige slotenmaker.

 

Verouderde sloten

Veel huizen zijn nog voorzien van verouderde sloten. Omdat sloten die aan de buitenzijde van een huis zitten, aan alle weersinvloeden onderhevig zijn, kunnen ze na een aantal jaar behoorlijk wat slijtage vertonen. Vocht zorgt ervoor dat roest z’n werk kan doen in het materiaal, waardoor de sloten kunnen gaan klemmen of de boel juist niet meer goed kunnen afsluiten. Bovendien zijn deze sloten veel gemakkelijker open te breken dan de allernieuwste versies. Het is daarom aan te raden om je sloten regelmatig te laten nakijken door een vakman. Of het nu een slot op een schuifpui, een voordeur of een raamkozijn betreft; de slotenmaker heeft jouw oude sloten binnen een mum van tijd vervangen.

 

Kapotte sloten

Het kan voorkomen dat jou slot stuk gaat. Je sleutel kan afbreken, je deur blijft klemmen of je slot is ernstig beschadigd na een (poging tot) inbraak. In al deze gevallen weet een slotenmaker juist te handelen. Een kapot slot heeft jouw slotenmaker zo vervangen, zodat je alles weer met een gerust hart kunt afsluiten. Deze vakmensen voorzien je woning direct van de allerbeste sloten en ander duurzaam hang- en sluitwerk. Sommige deuren hebben dubbele sloten. Zelfs als slechts één van de twee of drie sloten aan vervanging toe is, kun je dit het beste meteen regelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *