Retouren

Webshop aankopen, 30 dagen bedenktijd op nieuwe artikelen
Nadat u het door u bestelde product heeft ontvangen, heeft u de mogelijkheid om zonder opgave van reden binnen 30 dagen na ontvangst, de koopovereenkomst met Lockpicks.nl te ontbinden.

We vragen je het retourformulier hier te downloaden en een kopie mee te sturen.
Klik hier om het retourformulier te downloaden
U kunt dan de pakketen aan ons retourneren via de post.

- Het product dient ongebruikt te zijn en/of onaangebroken.
- U dient wel zelf de kosten en het risico van het retourneren te dragen.  Hiervoor halen wij afhankelijk van de grote van uw zending geld in van het terug te betalen bedrag. Dit bedrag varieert van €3,95 voor brievenbuspakketten tot €4,95 voor standaard pakketten.
- We verzoeken u een kopie van de factuur bij de retourzending toe te voegen.

Een retouradres wordt automatisch verwerkt in het retourlabel dat u hier kunt aanmaken: https://lockpicks.shipping-portal.com/returns/

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onjuist invullen van foutieve NAW-gegevens (Naam, adres, woonplaats) waardoor bestellingen niet op de juiste plaats afgeleverd kunnen worden. 

Lockpicks.nl behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren wanneer het product door uw toedoen is beschadigd.

Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Lockpicks.nl schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van u te wijten is of anderszins voor uw risico komt, zal Lockpicks.nl u hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen.

Wanneer de retourzending in goede staat is ontvangen wordt het bedrag binnen 7 werkdagen bijgeschreven op uw bankrekening als je hebt betaald met iDEAL. Mocht er betaald zijn met Mastercard, Visa of Paypal wordt het bedrag op deze rekening weer bijgeschreven. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bestellingen via overboeking hebben wij tevens uw IBAN bankrekeningnummer nodig. Klanten uit buiten Nederland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.