SouthOrd Oefenslot met Beveiliging

(5 klantbeoordelingen)

39,95

Voor 16:30 besteld, morgen in huis

Beschikbaarheid: Op voorraad


 
 • check-icon Gratis verzending vanaf 20,-
 • check-icon 14 dagen retour mogelijkheid
 • check-icon Ervaren klantenservice
Artikelnummer: CPL5PLUS Categorie: Tag:
Voor 16:30 besteld, morgen in huis

Brockhage is een bekend merk in de lockpicking wereld. Ze leveren sinds enkele jaren ook goede sloten om lockpicking mee te oefenen. Deze sloten zijn transparant zodat je precies kan zien wat je teweeg brengt in het slot tijdens het lockpicken.

Dit slot heeft ook de extra veilige beveiligingsspinnen die ervoor ontworpen zijn om lockpicking moeilijker te voorkomen. Maar met een beetje oefening zul je ook deze kunnen verslaan!

5 beoordelingen voor SouthOrd Oefenslot met Beveiliging

 1. vd Vegte

  Voor de duidelijkheid, ik heb geen reden om te leren lock picken, behalve dat ik er enorm door gefascineerd van werd toen ik een jaar of tien was, en die fascinatie is nooit verdwenen. Met deze vaardigheid heb ik mezelf een aantal keer goed uit de penarie geholpen. Nu probeer ik mijn niveau omhoog te halen door te oefenen met beveiligingspinnen. Tot nu toe nog weinig succes..

 2. -mike-

  Ik oefen met deze spullen en moet zeggen, ik ben er niet erg goed in. Maar het helpt zeker om een goed visueel beeld te krijgen en om te ‘voelen’ waar je moet zitten.

 3. B Meijer

  Brockhage is altijd goed! Dit is een zeer degelijk slot van hoge kwaliteit en zeer geslaagd als transparant slot om mee te oefenen hoe je moet lockpicken.

 4. A_Jan

  Geweldig dit als je opzoek bent naar iets om mee te oefenen.

 5. Gartan

  In de meeste gevallen gebruikte ik gewoon een gebogen kleine schroevendraaier als tension wrench en een paperclip als mijn pick. Hoe dan ook, ik heb nog niet veel geluk gehad met de beveiligingsspinnen, maar ik kom er wel.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Artikelnummer: CPL5PLUS Categorie: Tag: