Welkom

Deze website is voor en door lockpickers gemaakt. Lockpicking is een nog vrij nieuwe sport waar veel onduidelijkheid over bestaat wat betreft criminele toepassing. Op geen enkele manier willen wij criminaliteit steunen en wij zijn ook in de overtuiging dat lockpicking niks met criminaliteit te maken heeft.

Iedereen weet dat er in films vaak wordt overdreven met explosies en dergelijke. Lockpicking is op deze zelfde manier verheerlijkt en misbruikt door de film industrie. De realiteit is dat lockpicking echt niet makkelijk te misbruiken is voor criminele praktijken. Er is namelijk veel meer oefening en kunde voor nodig dan andere gereedschappen die praktisch veel makkelijker inzetbaar zijn.

Maar als sport is het wel degelijk een leuke bezigheid waarmee je jezelf constant kan uitdagen en kan verbeteren. Er zijn zelfs internationale wedstrijden waarbij lockpickers over de hele wereld tegen elkaar gaan strijden om te kijken wie er het beste kan lockpicken! Overal in Nederland komen ook kleine groepjes bij elkaar om gezellig samen te oefenen en informatie uit te wisselen.

Op deze website kunt u van alles leren over deze leuke sport. Wij hopen u hierbij goed van dienst te kunnen zijn. De informatie op deze website wordt gratis gedeeld omdat we lockpicking leuk vinden! We vinden het leuk om te lockpicken maar ook om onze passie te delen met nieuwe nieuwsgierige waarvan de ogen net geopend zijn. Volg uw nieuwsgierigheid en u zult nooit meer hetzelfde naar sloten kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *