Transparant Oefenslot met Beveiliging

-20%

Transparant Oefenslot met Beveiliging

 49,95  39,95

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Op voorraad Categorie:
 • Beschrijving
 • Beoordelingen (3)

Beschrijving

Brockhage is een bekend merk in de lockpicking wereld. Ze leveren sinds enkele jaren ook goede sloten om lockpicking mee te oefenen. Deze sloten zijn transparant zodat je precies kan zien wat je teweeg brengt in het slot tijdens het lockpicken.

Dit slot heeft ook de extra veilige beveiligingsspinnen die ervoor ontworpen zijn om lockpicking moeilijker te voorkomen. Maar met een beetje oefening zul je ook deze kunnen verslaan!

3 beoordelingen voor Transparant Oefenslot met Beveiliging

 1. 5 van 5

  Ik oefen met deze spullen en moet zeggen, ik ben er niet erg goed in. Maar het helpt zeker om een goed visueel beeld te krijgen en om te ‘voelen’ waar je moet zitten.

 2. 5 van 5

  Geweldig dit als je opzoek bent naar iets om mee te oefenen. Voor de duidelijkheid, ik heb geen reden om te leren lock picken, behalve dat ik er enorm door gefascineerd van werd toen ik een jaar of tien was, en die fascinatie is nooit verdwenen. Met deze vaardigheid heb ik mezelf een aantal keer goed uit de penarie geholpen als ik mij weer eens een keer had opgesloten buitenshuis, hotelkamer, of mijn dossierkast op kantoor (die ik elke nacht op slot doe, zodat het er ook maar iets veiliger van wordt, hoewel ik dat bureau tientallen keren heb gelockpicked), In de meeste gevallen gebruikte ik gewoon een kleine schroevendraaier als tension wrench en een paperclip als mijn pick. Hoe dan ook, ik heb nog niet veel geluk gehad met de beveiligingsspinnen, maar ik kom er wel.

 3. 5 van 5

  Brockhage is altijd goed! Dit is een zeer degelijk slot van hoge kwaliteit en zeer geslaagd als transparant slot om mee te oefenen hoe je moet lockpicken.


Een beoordeling toevoegen